Jag vill tjäna pengar!

Jag vill tjäna pengar!

Att vara ung och beroende av äldre människor kan verkligen suga ibland. Jag är ju trots allt 14 bast, snart 15, och kommer inte tjäna pengar på riktigt förrän om ett par år. Tills dess måste jag överleva genom att fråga mina föräldrar – som visserligen inte på något sätt är dumma på det viset – om pengar, typ veckopeng och så. Det kan kännas lite hämmande. Men det är som det är… jag försöker intala mig om att det hjälper mig att få en respekt för pengar och att jag kommer kunna hantera min ekonomi när jag blir äldre, myndig och börjar tjäna pengar själv. Även om det finns argument för det motsatta, där ungdomar får hushålla med pengar själva från tidig ålder och därmed lär sig att hantera sina finanser bättre.

Med det sagt så har jag så många drömmar om vad jag vill ha när jag väl börjar tjäna pengar på riktigt och kan “splash some cash”!!! Jag bara tänker på alla klänningar (och kläder överhuvudtaget) jag vill spendera pengar på, bevaka modet, alltid vara först med de skönaste plaggen, fixa smink så det räcker och blir över, jag vill skämma bort mina älskade djur, föräta mig på massa gott vegomat och köpa mig en riktigt stor och fin villa som jag kan flytta in i, alldeles på egen hand! Det jobbiga är ju dock att det är bostadsbrist och att villor är typ omöjliga att köpa, de kostar ju så mycket pengar! Tills vidare får jag väl hänga på villalivet.se eller något sånt och drömma mig bort… suck… Jag vet i alla fall hur jag vill ha det efter att ha läst artiklar där villalivet besöker kändisar och typ visar hur det ser ut hos dem…