Mitt drömrum

Mitt drömrum

Länge ville jag ha ett eget rum, för jag och Hilda delade ett rum när vi var små. Som tur var så fick jag ett när jag fyllde 11! Nu är jag ju 14 och det hade inte varit så roligt att dela rum med sin störiga lillasyster då … Men jag drömmer om att få göra om mitt rum, till mitt alldeles egna drömrum. Vad vill jag ska finnas där, vilken inredning ska jag ha? Ska försöka beskriva det så gått jag kan! Det här är vad jag tycker ska finnas i det perfekta tonårsrummet:

Mycket djurdetaljer

Eftersom jag älskar djur, som ni vet, så vill jag att det ska finnas mycket djurdetaljer! Typ, kanske inte en massa gosedjur och så, men snygga inredningsdetaljer. Hade väldigt gärna velat ha wall stickern som är på den här bilden! Och med ett litet bord och ett par bekväma stolar (de på bilden ser inte så bekväma ut haha), och på bordet kan det vara ett stort Yankee Candle och några kuddar i stolarna.

Mysighetsfaktor

Sen vill jag att det ska vara mysigt inne i rummet. Man ska vilja vara därinne med sina kompisar, plugga och bara vara för sig själv. Därför vill jag ha fairy lights ovanför sängen! Så blir det ett fint och mysigt ljus i rummet, och man kan till och med ha igång dem under natten då de inte lyser så mycket. Och så en massa kuddar i sängen, så klart. Men absolut inte med något material gjort av djur! Sen för att göra det ännu mysigare, särskilt på vintern, så hade jag velat ha golvvärme. Vi har det inne i det stora badrummet och jag brukar gå in dit bara för att värma fötterna. Så hade det inte varit perfekt att ha det inne på sitt rum?

Hemlig trädgård

Det sista jag absolut måste ha är en massa växter! Överallt! Som en hemlig liten trädgård, fast inomhus. Och så bland växterna ska det finna små dekorationer av kaniner, rådjur och andra söta små djur. Hade helst velat ha några växter som hänger uppe i taket, och en massa som står i fönstret. Men helst vill jag nog ha växter som klarar sig utan en massa vatten, för kommer säkert att glömma att vattna dem, haha.

Så hade mitt drömrum sett ut! Hur hade ert sett ut? Har ni några tips på hur man kan inreda sitt rum utan att det kostar en massa? Hade varit roligt att veta! 