När jag kom hem med en kille

När jag kom hem med en kille

Jag ska faktiskt berätta en historia för er alla som jag tycker att man ska läsa igenom i lugn och ro för att förstå det viktiga budskapet med texten. Man kan nästan skratta åt det och det hoppas jag också att den här texten kommer ge upphov till för dig.
När jag (Hanna) kom hem med min nya kille som jag hade lust att presentera för mina föräldrar hände något som jag inte hade någon tanke om att det kunde ske. Vi stiger in i vår villa på Borgsgatan i Göteborg och direkt när både jag och min kille stiger innanför dörren hör vi hur min pappa får för sig att tjuta något enormt. Jag och min kille tittar på varandra för att vi insåg rätt snabbt att det var något som inte stod rätt till. Vi hänger av oss rätt snabbt och springer in i köket där min pappa ligger på golvet och tjuter, jag frågar hastigt:

“Har du ont någonstans?”

Han svarar: “Jag behöver en hjärtstartar-apparat”.

Jag förstod ingenting då jag aldrig tidigare har fått höra att min pappa har problem med hjärtat, men efter 5 minuters oro sätter sig pappa upp och skrattar åt både mig och min nya kille.

Pappan säger: “Inte ska ni bli rädda, jag har inte alls ont i hjärtat, utan är enbart i behov av en så kallad hjärtstartar-apparat för att jag på ett vettigt sätt ska kunna orka med min dotter Hannas kärleksliv ihop med dig”. Det tog inte alls lång tid innan alla började skratta så vi låg dubbelvikta på golvet.