Varför djur är bättre än människor

Varför djur är bättre än människor

Jag har redan skrivit lite om varför jag tycker att djur är bättre än människor. De bråkar inte med dig, de är inte elaka mot dig och finns alltid där för dig! Varför kan inte människor vara lite mer som djur?! Det gör mig faktiskt lite ledsen ibland, särskilt på sista tiden. Känner att min familj inte riktigt är som den har varit innan. Mamma och pappa har börjat bråka ganska mycket, och då blir Hilda ledsen. Då går jag till hästarna och pratar med dem istället. Det är så skönt att bara prata om sina känslor med dem, för de kommer inte att säga något elakt tillbaka eller döma en. Jag tycker att Hilda borde göra samma sak.

loveanimals

 

Men jag tror inte att det mamma och pappa bråkar över är något allvarligt egentligen. Jag tror mamma mest vill att pappa ska umgås lite mer med henne och med hela familjen. Eller så handlar det om pengar, jag vet inte riktigt … Han har börjat spela ganska mycket på online spelmaskiner på sista tiden, och mamma gillar inte det. Inte jag heller, men jag fattar mest inte varför han gör det. Tycker pappa också borde rida, eller skaffa sig ett annat djur kanske. Gå ut mer med hunden, eller andras hundar också? Eller besöka något hem för hemlösa katter kanske. Åh, om bara mamma och pappa förstod lika mycket som jag och Hilda att djur faktiskt är bättre än människor! De bråkar som sagt inte, och de spelar inte heller spel – varken på nätet eller mellan andra människor 🙂

Men i alla fall, förutom detta så är allt bra. Och vi har faktiskt pratat om att adoptera en till hund! Att det skulle bli familjens julklapp för i år. Jag hoppas verkligen att det händer, vill fylla vårt hem med bara en massa djuuuuuur!